OBS! Skicka in till medlemsomröstningen idag

Det börjar dra ihop sig nu för alla medlemmar i stockholmscentern som vill delta i medlemsomröstningen. Rösterna ska vara inne på söndag och skickar du med posten, måste brevet gå idag!

Det går också bra att lämna in brevet på Centerpartiets riksorganisation på Stora Nygatan 4 i morgon, om du inte hinner lägga det på lådan idag.

Och kniper det på allvar kan du antagligen lämna brevet direkt till ombudsman Anna Wallin i samband med kampanjen som vi kör på S:t Eriksplan på lördag. Där kommer också jag finnas för att svara på eventuella frågor om mina prioriteringar inför kandidaturen.

Det finns också en möjlighet för alla, inte bara de som är medlemmar i stockholmscentern, att delta i vår nomineringsprocess! Om du tycker att det är en bra idé att jag kandiderar, gå in här, klicka på länken och scrolla ner till riksdaglistan och kryssa i mitt namn. (Eller namnet på den du helst vill se representera Centerpartiet i Riksdagen från Stockholm.)

—————————————————————————————————————-

UPDATE!

Röster som kommit Stockholmscentern och ombudsman Anna Wallin till handa innan kl 13 på måndag kommer också att räknas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>