3 reaktion på “Friheten värd att försvaras

  1. Både Federley och Lööf röstade mot friheten och det öppna samhället i FRA-frågan. Deras avgång vore nog det bästa eftersoms, som Federley skriver, frågan kräver ”konsekvens, uthållighet och mod”. Allt de visat sig sakna.

  2. Mycket bra debattartikel. Men! Fredrick Federley (C) talar med kluven tunga. Här (http://www.annatroberg.com/2011/09/12/superhjaltetrikan-passar-daligt-federley/) skriver Anna Troberg (Piratpartiet) att ”Den FRA-lag han kritiserar var han själv med och röstade igenom 2008. Den datalagring han ondgör sig om röstade han själv för 2011.” Så var är ditt sanna jag Federley, en första klassens hycklare?! Jag känner betydligt större trygghet att rösta på Piratpartiet för att trygga vår frihet och integritet!

  3. Fegerley svek som en liten bajskorv men artikeln är bra och det är bättre att han opinionsbildar för friheten än att han inte gör det.

    Troberg borde koncentrera sig på just det som artikeln handlar om hellre än att döma ut de som skrev den (med eller utan trovärdighet – det får omgivningen avgöra).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>