Forum Syd finansierar extremism

Stäng kranen till diktaturkramarna och frihandelsmotståndarna i Forum Syd och gör det NU!

Forum Syd är i högsta grad en politisk organisation med kopplingar till extremvänstern. Attac har finansierats till största del genom Forum Syd. Pengar har gått till Nordkoreas vänförening, hyllningar till diktaturen på Kuba och seminarium till stöd för flygplanskapare och självmordsbombare.
Denna fina förening anlitas av Sida för viktiga och oerhört känsliga informationsuppdrag om t ex konflikten i mellanöstern.
Det är självklart deras fulla rätt att inom lagens ramar kämpa för det de tror på, hur vidrigt man än kan tycka att det är, men det ska INTE under undra några som helst omständigheter ske för svenska skattepengar.

3 reaktion på “Forum Syd finansierar extremism

  1. @Gunnar

    Jag har hört en sidaanställd säga ungefär så här:
    Vi har krav på att göra projekt för en viss summa per år. Eftersom det leder till mer arbete för oss att göra hundra billiga projekt är det troligare att man istället satsar på tio dyrare projekt.

    Totalt sett verkar det som att de lägger stålar på det som är lätt och/eller dyrt. Att anlita Forum Syd är antagligen lätt eftersom de varit nära Sida under många år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>