4 dagar – 3 mandat – 2 segrar – 1 hög med krossat kakel

Så börjar det då dra ihop sig. Valrörelsens sluttamp ser ut att bli mycket dramatisk och med vind i seglen vädras antydan till segervittring för Alliansen. Centerpartiet går som tåget i opinionen och har möjlighet att dra med sig osäkra väljare bara på det makalösa flow som vi har just nu.

Framgången är ingen slump. Vi har jobbat hårt och stringent. Med avstamp i en besvärlig, men helt nödvändig, idéprogramsprocess har vi enat centerrörelsen kring vår ideologiska kärna och kring det har vi kunnat bygga en politik som känns igen oavsett vilken centerpartist du frågar, och var än i landet du ställer frågan.

Vi har ovanpå det en bättre kampanj än någonsin tidigare. Dels på riksnivå, där kommunikationschefen Ola Spännar, gör ett fantastiskt jobb tillsammans med sin kommunikationsavdelning. Stockholmscenterns kampanj är också helt underbar, lekfull och fantasirik, men samtidigt seriös och innehållsmässigt intressant.

Det bästa trumfkortet har vi dock i vår partiledare Annie Lööf. Det är något alldeles otroligt hur hon levererar i debatt på debatt, i utfrågning efter utfrågning. Hon verkar outtröttlig och blir bara bättre och bättre för varje dag som går!

Vi räknar nu ner från fyra dagar. Om vi bara håller ut och kan fortsätta att klämma ut de sista dropparna kampanjenergi så tar vi hem detta! Vi har faktiskt nu en riktigt god chans att ta tre riksdagsmandat i Stockholm. Som vi brukar sammanfatta det: KAKELMOS! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>